Hypotheken

Bent u op zoek naar de juiste en goedkoopste hypotheek die past bij uw persoonlijke wensen?

Wij helpen u daar graag bij!

Als u een hypotheek nodig heeft raden wij u aan om u deskundig te laten voorlichten! Uiteraard kunt u naar uw eigen bank stappen of u kunt zich door ons laten informeren en mogelijk laten adviseren.

Als u zich door een bank laat adviseren:

Dan beperkt het advies zich tot de producten en mogelijkheden van alleen die betreffende bank! Eventuele mogelijkheden of betere producten van een andere bank verneemt u helaas niet, wel logisch omdat de betreffende adviseur alleen de producten van zijn eigen bank aan u mag adviseren. U krijgt op die manier niet een zuiver en objectief beeld van wat er werkelijk mogelijk is in “Hypotheekland”.

Als u zich laat adviseren door een geheel onafhankelijk adviseur;

Wij werken samen met de drie grote banken: ING / ABN-Amro en Rabobank, daarnaast kunnen wij u onafhankelijk adviseren over ander hypotheek aanbieders zoals Obvion, Florius en nog vele andere aanbieders via diverse Verzekeraars, Pensioenfondsen en Bouwfondsen, in totaal ruim 35 hypotheek verstrekkers. 

Wij hebben door de jaren heen rond de 2000 hypotheken voor onze hypotheek klanten mogen regelen. Daarnaast adviseren wij u uiteraard ook in het oerwoud van overheidsregelgeving, zoals starters regelingen en fiscale aspecten, die ook aan de orde komen. Vervolgens verzorgen wij het verdere traject tot aan het passeren via uw notaris.

Door voor een persoonlijk op maat gemaakt advies te kiezen, kan dat u duizenden euro’s op jaarbasis besparen.

Waar en wanneer!

Bij ons op kantoor of bij u thuis, overdag of op een avond, het maakt voor ons geen verschil.

Waar het ons om gaat:

Dat u 100% tevreden bent en dat u ons vervolgens bij uw familie of kennissen aanbeveelt.

Aan de slag!

Om een goed begin te maken, adviseren wij u om de ”Hypotheek Check” in te vullen. Of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend hypotheek gesprek.