Kredieten

Soms is het gewoon even handig om over wat extra geld te beschikken. Natuurlijk, u kunt ook sparen maar wanneer verantwoord en doordacht besloten wordt tot het afsluiten van een lening is dit ook zeker een goede oplossing.

Wij bemiddelen en adviseren in financieringen, door diverse banken te vergelijken, met als voordeel dat wij u de meest gunstigste aanbieding kunnen verstrekken. Dit kan u duizenden euro’s besparen!

Ook als u al een lening hebt lopen, is het verstandig deze door ons opnieuw na te laten kijken, wellicht dat wij u door de huidige lage rente een betere aanbieding kunnen verstrekken.

De bestemming kan divers zijn: De aanschaf van een auto, motor, boot, verbouwing en tal van andere zaken. Hebt u het geld snel nodig dan is dat geen probleem. Leningen zijn binnen 24 uur aan u uitbetaald na akkoord.

Wanneer u meer behoefte heeft aan informatie over financieringen vult u dan nu vrijblijvend het contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op. Uiteraard kun u ons ook gewoon bellen.

Aan de slag!

Om een goed begin te maken, adviseren wij u om de ”Persoonlijke Check” in te vullen. Of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek. Ook hebben wij een knop toegevoegd voor een aanvraag van een krediet.