Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen is een echte uitdaging voor ons! Wij geloven erin dat het altijd beter, makkelijker en prijsbewuster kan. Die overtuiging houdt ons scherp en maakt ons innovatief.

Wij proberen altijd net dat tandje extra  bij te zetten door slimme oplossingen en een
vlotte aanpak te creëren. Wij willen graag uw adviseur op het gebied van zakelijke verzekeren zijn! 
Inmiddels werken wij samen met een groot aantal verzekeraars en volmachtbedrijven en zorgen

wij voor creatieve oplossingen voor onze klanten.

Ook voor complexe en zware risico’s

 

Soms zijn risico’s te groot of te complex om bij één verzekeraar onder te brengen, dan hebben wij mogelijkheden om deze risico’s onder te brengen op Nederlandse assurantiebeurs of bij Lloyd’s of London. Wij kunnen u vele mogelijkheden bieden.

Risico inventarisatie

 

Na een grondige inventarisatie van uw verzekerbare risico’s, komen wij met een gedegen plan van aanpak.

Schade

Mocht u vervolgens een schade overkomen en u wilt deze claimen, dan helpen wij u daar mee. Uw belang staat daarbij voorop, uiteindelijk is uw belang ook het onze. U bent onze opdrachtgever waarvoor wij de belangen zo goed mogelijk zullen behartigen, totdat u uiteindelijk schadeloos gesteld bent. Op die manier bouwen wij aan een vertrouwde en langdurige klantrelatie.

Voorkomen van schade

“Voorkomen is beter dan genezen” Klik op de checklist brand voor veel tips voor het voorkomen van bandschade en kunt u een risicoscan uitvoeren, wij adviseren u dat te doen.
Ongeveer de helft van de grotere bedrijven die
door een brand worden getroffen gaat binnen twee jaar failliet.

Bereikbaar

Ons team bestaat uit vaste ervaren collega’s  die u na geruime tijd leert kennen. Wij staan graag voor u klaar, zowel tijdens als ook buiten kantoor tijden indien noodzakelijk. Bij ons bent u geen nummer maar een gerespecteerde klant.