Met veel plezier verzorgen wij dagelijks het volledige verzekeringspakket van onze klanten. Dat doen we met kennis van zaken, enthousiasme, betrokkenheid en veel inzet!

Na een grondige inventarisatie van uw financiële risico’s, adviseren wij u graag bij welke verzekeraar u het beste uw verzekering kunt afsluiten. Dit kan bij ons op kantoor maar indien u dat wenst komen wij ook graag bij u thuis.

Wij zijn dagelijks bereikbaar op onze kantoor uren, maar buiten kantoor uren en in het weekend zijn wij bereikbaar en staan wij voor u klaar.

Op ons kantoor hebben wij vaste medewerkers, die u na geruime tijd leert kennen en volledig voor u klaar staan. Bij ons bent u niet een nummer maar een gerespecteerde klant.

Mocht u vervolgens een schade overkomen en u wilt deze claimen, dan helpen wij u daar graag mee. Uw belang staat daarbij voor ons voorop, uiteindelijk is uw belang ook het onze. U bent onze opdrachtgever waarvoor wij de belangen zo goed mogelijk zullen behartigen, totdat u uiteindelijk schadeloos gesteld bent. Op die manier proberen wij een langdurige en vertrouwde relatie met onze klanten op te bouwen.